Què és ser família amfitriona?

  • És conviure amb un estudiant d’un altre país a la teva llar i una oportunitat d’obrir casa teva al món.
  • És una manera natural i econòmica de relacionar-se amb un entorn cultural diferent. Aquesta experiència suposa conèixer una altra cultura, familiaritzar-se amb el que ens és aliè i compartir idees i maneres de viure.
  • És la millor manera de motivar als membres de la llar en l’aprenentatge d’un idioma i d’una cultura i costums diferents.
  • És el coneixement de la cultura quotidiana d’un altre país, que no s’aprèn quan es va de viatge turístic i el reconeixement, per tant, d’altres maneres de veure la vida i enfrontar-la, que incidiran positivament en la formació personal de la vostra família.
  • És la millor manera que els nostres fills es preparin per a una futura participació en un programa similar a l’estranger.
  • DD slash MM slash YYYY
  • Entenc que la participació en el programa de recepció d’AFS Intercultura és voluntària i no remunerada. Les famílies participen mogudes per l’interès i motivació de compartir casa seva i aprendre d’altres cultures.

  • PROTECCIÓN DE DATOS: Le informamos de que sus datos serán tratados, conforme a lo previsto en la Ley 15/1999 de Protección de Datos, y el Reglamento Europeo 679/2016 y serán incluidos en un fichero, inscrito en el Registro General de la Agencia de Protección de Datos y cuyo Responsable es AFS INTERCULTURA ESPAÑA Estos datos serán almacenados en dicho fichero durante el período de tiempo que la Organización se dedique a su actividad y la finalidad de la recogida será la de gestionar nuestros programas y acciones de educación internacional e intercultural, administrativo, además de para informarle de nuestros productos y servicios, incluso por medios electrónicos. Usted podrá revocar su consentimiento en cualquier momento y ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición (ARCO), dirigiendo una carta a la dirección c/ Augusto Figueroa, 3 – 5º 20004 Madrid , o enviando un email a [email protected].

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Més informació

Deixa’ns les teves dades sense compromís per enviar-te més informació sobre el nostre programa de recepció i viu aquest inoblidable viatge cultural per a tota la família.

T’enviarem un correu electrònic amb informació sobre el programa de recepció, què s’espera de la família, què rep la família i com AFS les recolza, així com informació sobre els futurs participants que arribaran al nostre país.

O contacta’ns directament:

Tel 91 523 45 95

Correu electrònic: [email protected]

Alguns dels beneficis de participar en aquest programa són:

Un sorprenent viatge cultural per a tota la família

Ser família amfitriona d’un jove participant d’un altre país és una forma d’aprendre sobre una nova cultura i compartir la pròpia. Si teniu canalla (fet que no és un requisit) ells gaudiran essent ambaixadors culturals, explicant al seu nou germà o germana els costums locals, les tradicions i les festes nacionals. Tot, des de la preparació dels àpats fins a les passejades familiars, són una oportunitat per descobrir i apreciar les diferències culturals.
HF_ADV

Abraça el món

Experimenta el món a través dels ulls d’un jove d’un altre país

HF_CHANGE

Abraça el canvi

Prepara a la teva família per esdevenir ciutadans globals, llestos per connectar-se amb persones de tot el món i de diferents orígens.

HF_DISC

Abraça el nou

Ajuda a un estudiant internacional a aprendre, viure i gaudir de les nostres cultures i tradicions.